2023 - De Halve van De Haar - Kastelentour

Inschrijving geopend voor tweede editie Kastelentour

Deze zomer vindt op zaterdag 22 juni de tweede editie van de Kastelentour plaats. Met één van de mooiste start- en finishlocaties van Nederland, de kasteeltuinen van Kasteel de Haar, is deze toertocht een pareltje op de We Are Cycling kalender. Inschrijven voor de diverse afstanden kan vanaf nu.

Afgelopen jaar werd de eerste editie van de Kastelentour direct goed ontvangen door de Nederlandse wielrenners. De bijzondere startlocatie op het landgoed van Kasteel de Haar brengt de deelnemers direct in sprookjesachtige sferen. Met keuze uit een route van 140, 100 of 70 kilometer, kan iedere wielrenner meedoen. De route van 70 kilometer is daarnaast ook geschikt voor e-bikes.

De diverse routes gaan vanuit Haarzuilens over mooie, rustige wegen door het Groene Hart. De volledige route is uitgepijld zodat je zorgeloos langs de vele kastelen en forten op de route fietst. De diverse verzorgingsposten onderweg maken de tocht compleet: hier kun je je bidon bijvullen en staat de sportvoeding voor je klaar.

In de middag keren de fietsers terug bij Kasteel de Haar. Hier kan er bij het gezellige finishfestival in de kasteeltuin nagepraat worden. Ook is dit hét moment om foto’s te maken met het kasteel op de achtergrond.

Naast de Kastelentour is Kasteel de Haar in het weekend van 22 en 23 juni voor alle sporters de place to be. Wandelaars kunnen tijdens Kasteelwandeling de Haar genieten van het mooie landgoed bij Kasteel de Haar. Op zondagochtend kan het hele gezin hardlopen door de kasteeltuinen.

We Are Cycling
We Are Cycling organiseert meer dan 80 compleet verzorgde fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland staan er zeven toertochten op de agenda. Bekijk de volledige kalender via www.wearecycling.nl

Deel dit bericht

Meer nieuws